Mikrosementti

Ja sisustuslaastit

Mikrosementti

Decorativi Kalkkilaasti

Marmorino ja Travertino

Marmorino on sileäpintainen kalkkilaasti, joka on valmistettu kalkista ja mineraaleista. Nämä raaka-aineet antavat pinnalle kauniin, himmeän ilmeen marmoriefektillä. Kalkkilaastin matta, samettisen tuntuinen ja tyylikäs pinta muistuttaa kalkkikiveä. Marmorino kalkkilaasti on kaunis ja eläväpintainen materiaali, joka luo tunnelmallisia ja ajattomia tiloja. Kalkkilaastista löytyy runsaasti värisävyjä ja eri tekniikoilla tehtynä sillä saa monenlaisia, näyttäviä pintoja

Käyttökohteet:
Sisätiloihin seinä- ja kattopinnoille sekä takkapinnoille. Soveltuu suoja-aineen kanssa myös kosteisiin tiloihin.

Asennus:
Levitetään lastalla kahteen kertaan sileälle pohjalle.

Travertino kalkkilaasti on kalkkipohjainen sisustuslaasti. Tällä kalkkilaastilla voidaan tehdä klassista italialaista marmori- ja travertiinikiveä muistuttavaa pintaa. Travertino kalkkilaastin pinta on rouhea ja sillä saadaan elävää pintaa täysin mattana. Travertino kalkkilaastilla on helppo tehdä betonin näköistä seinää ja industrial -henkistä, rustiikkista pintaa. Eri tekniikoilla kalkkilaastilla voidaan tehdä erittäin näyttäviä, isoja pintoja.

Käyttökohteet:
Sisätiloihin seinä- ja kattopinnoille sekä takkapinnoille. Soveltuu suoja-aineen kanssa myös kosteisiin tiloihin

Asennus:
Levitetään lastalla kahteen kertaan sileälle pohjalle.

Decorativi Erikoismaalit

Helmiäisstucco ja hiekkamaali

Helmiäisstucco on mattapintainen materiaali, joka hohtaa hillitysti valon osuessa sen pintaan. Tämä tuote sopii niin olohuoneiden kuin makuuhuoneidenkin seinäpinnoiksi ja on paljon käytetty keittiön välitilapinnoitteena ja WC:n seinäpinnoilla. Helmiäisstucco on ylellinen sisustusmateriaali, jonka pinta tuntuu pehmeältä nahalta.

Käyttökohteet:
Sisätiloihin seinä- ja kattopinnoille. Soveltuu suoja-aineen kanssa myös kosteisiin tiloihin

Asennus:
Levitetään lastalla kahteen kertaan erittäin sileälle pohjalle.

Koristeellinen hiekkamaali luo tunnelman hiekan liikkeestä. Materiaalin hienoiset karkean ja sileän erot luovat pinnasta eloisan. Upeat metalliset sävyt hohtavat valossa luoden ylellisen tunnelman, mutta maalia saa myös mattana. Hiekkamaalista löytyy kahta eri karkeutta, hienompi ja karkeampi. Karkeammalla hiekkamaalilla saadaan aikaiseksi vielä näyttävämpi ja struktuurisempi pinta kuin hienolla hiekkamaalilla. Perusmateriaalia on mattana, hopeana, kultana, alumiinina ja pronssina. Hiekkamaali on lisäksi sävytettävissä laajan sävykartan mukaan.

Käyttökohteet:
Sisätiloihin seinä- ja kattopinnoille. Soveltuu suoja-aineen kanssa myös kosteisiin tiloihin.

Asennus:
Hiekkamaali asennetaan erikoissiveltimellä eri suuntaisin vedoin sileälle pinnalle.